Това заяви пред „България Днес” видимо стресираната Софи Маринова. Певицата

...
Това заяви пред „България Днес” видимо стресираната Софи Маринова. Певицата
Коментари Харесай

Софка се изцепи: Много ме е страх от коронавируса, ама ще ходя по кафенета, че един живот живеем!

Това съобщи пред „ България Днес” очевидно уплашената Софи Маринова. Певицата имаше шумно присъединяване в четвъртък вечерта, само че това е последното й присъединяване за дълго време напред. Заради вируса Софи стопира с участията си за дълги дни, защото е обезпокоена за себе си и за здравето на околните си.

" Господ да ни е на помощ! Постоянно се апелирам и имам вяра, че няма да ни застигне нас бедата ", добави изплашената изпълнителка. Затова на последното си присъединяване тя носи огромен златен кръст, който да я пази от болестта. Вижда, че хората се забавляват и не наподобяват по никакъв начин не терзание. Софка признава, че колкото и да се опасява от ковид, не може да стои изолирана у дома, тъй като е дейна персона и желае непрекъснато да й се случва нещо.

" Гринго излезе и отиде на фитнес, Лоренцо също е някъде, евентуално и аз ще вървя по кафенета да се виждам с другари, тъй като не си показа през целия ден да си остана затворена. Когато съм у дома, се обръщам към Бога, само че желая и да изляза, да се позабавлявам, че един живот живеем ", добавя Маринова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР