Това заяви общинският съветник от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев в

...
Това заяви общинският съветник от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев в
Коментари Харесай

Борис Бонев: Хаосът с почистването е плод на саботаж

Това съобщи общинският консултант от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

 

„ Моят апел е всички партии да загърбят политическите си сметки и да дадат късмет на СОС да проработи “, означи той.

 

„ Отговорността е на всички 61 общински съветници да си изберат ръководител. Ако не го създадат, очевидно желаят да не се вадят кирливите ризи на предходното ръководство и да стартираме да решаваме проблемите на града “, сподели още Бонев.

 

Лидерът на „ Спаси Софи " акцентира, че за него кардиналната позиция е да разбере дали имат допирни точки по политиките за София.

 

„ Оказа се, че тематиките, по които се разминаваме, са доста дребни. Нямаше причини против моята персона. Аз бих попитах по кое време се е зародило това съмнение към мен, когато показахме всички недъзи на предходното ръководство ли? Ние дадохме такава поръчка с разкриването на злоупотребите с осветлението на София, ремонтите и т.т. Ние призоваваме, дайте ни този късмет, с цел да се опитаме да извадим София от дупката, в която се намира “, добави общинският консултант.

 

Бонев оповести, че са получили доста стеснителен сигнал за деен бойкот в почистването на София. „ 19 компании имат контракт за поддържане на зелената система на София и всяка една от тях работи по разнообразни правила. Това е единствено част от повода за хаоса на София. Информацията е доста. 17 млн. лв. към този момент са дадени на тези компании. Единствената наложена санкция е била единствено една за 15 000 лв.. Видяхте, че към този момент е наложена санкция от 150 000 лв. “, изясни Бонев и сподели разпределението на компаниите в града.

 

„ В завода за боклуци обстановката е страшна. Не знам по какъв начин той действа. Има тежки механически проблеми на завода. Тежки проблеми има и с план-сметката на София, касаеща голословни разноски. Това е наследството на ГЕРБ “, уточни още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР