Това заяви народният представител от „Демократична България“ Ивайло Мирчев пред

...
Това заяви народният представител от „Демократична България“ Ивайло Мирчев пред
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Никога в нашата страна не трябва да се случват Гешев и Цацаров

Това съобщи националният представител от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев пред Bulgaria ON AIR.

„ Тъй като това не се случва, имаме студения запас на Доган, един букет от забавни бизнеси на господин Христо Ковачки и забавни хора в разнообразни институции, назначени от него. Това е резултатът е от неработенето на КПКОНПИ и основния прокурор, който може да се види в разнообразни области – от стопанската система, през опазването на здравето чак до образованието “, добави той.

„ На мястото на господин Цацаров бих се концентрирал върху отбраната си, тъй като и от времето като основен прокурор, и като началник на КПКОНПИ има такава потребност. Той е задоволително безспорна фигура в нашето общество и на негово място бих се подготвил по-добре да се пазя “, сподели той.

„ Нашата цел е друга, не да сменим Гешев и да сложим Иван Иванов или Георги Георгиев, които след време да обслужват тази власт или друга икономическа формация. Искаме да променим законите по подобен метод, че в никакъв случай на тая страна да не й се случват нито Гешев, нито Цацаров ", добави Мирчев.

„ През 2019 година господин Гешев разгласи, че това с разделянето на управляващите не му харесва. Днес обаче необичайно той вижда опасност за разделянето на управляващите. Става дума за една декларация на ръководещото болшинство. Декларация, която сме правили нееднократно и преди да бъдем в Народното събрание, и преди да бъдем в ръководството. Протестирали сме, затваряли сме улици и булеварди. Искали сме единствено едно – господин Гешев и Цацаров да се изметат оттова и това повече да не ни се случва ", сподели Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР