Това заяви началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова, която

...
Това заяви началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова, която
Коментари Харесай

Бориславова преди разпита: На няколко фронта се води война с правителството - на прав път сме

Това съобщи началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова, която се яви за разпит във Върховната касационна прокуратура малко откакто.

„ В момента от няколко фронта идват офанзиви против държавното управление. Ние възприемаме това като знак, че сме на прав път и че дейностите, които подхващаме, в действителност са ориентирани към това да се възвърне сигурността и справедливостта “, добави тя.

Лена Бориславова удостовери, че в листата има имена на хора, за които има изнесени данни в медийното пространство. Не са прибавяне никакви доказателства, изказвания или обстоятелства.

„ Нека прокуратурата да бъде органът, който да извърши надлежните дейности. Има изявления, свързани с личността на Делян Пеевски, да “, сбита бе Бориславова.

„ Разговорът в петък не протече под формата на разпит от страна на основния прокурор. Списъкът не беше акцентът на срещата. Въпроси към нас нямаше. Имаше изложение на позиция от страна на господин Иван Гешев против закриването на спецсъда и спецпрокуратурата. Имаше полемика, в която всички участвахме взаимно “, изясни шефката на кабинета „ Петков “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР