Това заяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА Петко

...
Това заяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА Петко
Коментари Харесай

Тревога! В България Се Случва Най-Страшното Под Носа Ни, Без Да Подозираме! Терористите Са Вече В

Това съобщи на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция Петко Асенов, ръководител на Националния център за развиване на ромите в България.

Асенов добави още, че ще изиска инспекция за какво деца от Бургаско се извозват до неопределени места и на какво ги образоват там, кой им дава пари, облекла и храна. Той съобщи още, че ще предложи на Министерски съвет да се основат комитети по сигурността в ромските махали.

Според Асенов службите би трябвало да знаят какво се случва в страната и да вземат ограничения. Той добави, че от ДАНС и ГДБОП са звънели да го питат дали се популяризира коренен ислям в ромските махали.

Петко Асенов алармира още, че възбраната за бурки не се съблюдава в Пазарджик, където той е бил на посещаване преди месец и половина.

Директорът на Националния център за развиване на ромите сподели също, че до края на годината 200 млн. евро ще дойдат в България по норвежка стратегия за помощ на ромския етнос. Испански капиталов фонд също посредством средства ще помогне за основаване на къщички за ромите у нас, добави Асенов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР