Това заяви министърът по време на речта си по време

...
Това заяви министърът по време на речта си по време
Коментари Харесай

Кулеба: НАТО не затвори украинското небе, няма да затвори и морето

Това съобщи министърът по време на речта си по време на Световния стопански конгрес, изявлението беше излъчено на формалния уебсайт на организацията. „ Ако НАТО не затвори украинското небе в най-трагичните моменти на войната, за какво ще затворят украинското море, с цел да разрешат прекосяването на кораби с украински селскостопански артикули? “, пита Кулеба.

Той също по този начин означи, че даже и да е допустимо Украйна да се контракти с Русия, никой не може да подсигурява, че Руската федерация ще извърши отговорностите си. " Проблемът е, че не можете да вярвате на Русия. Второ, не знаете по кое време ще нарушат съглашението си. Тази непредсказуемост на съветското държание е главният риск ", твърди Кулеба.

Отговаряйки на въпроса дали е направил умозаключение за " непредсказуемостта " на Руската федерация вследствие на по-рано нарушени съглашения, министърът означи, че подобен извод може да се направи от последните 300 години история.

Според Европейската комисия 20 милиона тона зърно са заседнали в Украйна. Украинските управляващи означават, че има остатък от зърно за експорт на стойност 7-10 милиарда $ и страната търси способи за доставката им. В същото време, преди пълномащабна война, 85-90% от доставките на зърно, руда и други насипни товари се правиха през морски пристанища.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР