Това заяви министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба

...
Това заяви министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба
Коментари Харесай

Кулеба разкри „рецептата за украинска победа“ над Русия

Това съобщи министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба по време на видеообръщение във Фейсбук след среща с президента на Съединени американски щати Джо Байдън във Варшава с присъединяване на украинския министър на защитата Алексей Резников, държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин.

Кулеба сподели, че през днешния ден на срещата от американска страна са станали известни „ няколко епизода, случили се в навечерието на войната и в първите часове на войната “.

„ И ние знаем, че някои страни искрено не имаха вяра в нас. Съединените щати имаха вяра... и през днешния ден всички те с удивление гледат нашите победи. Определено ще има огромна победа за Украйна и ние ще работим всеки ден и всяка вечер за нея “, акцентира той.

Обобщавайки, ръководителят на украинското външно министерство сподели, че „ украинският непреклонен темперамент и западните, на първо място американски, оръжия “ са рецептата за успеха на Украйна.

По-рано Зеленски сподели, че ултиматумите на Руската федерация са неприемливи за страната му. Според него те могат да бъдат признати, единствено в случай че Украйна бъде унищожена.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР