>Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова на работна среща

...
>Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова на работна среща
Коментари Харесай

Ангелкова: Гръцките туристи в България надхвърлиха 1 милион

> Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова на работна среща с гръцкия си сътрудник Елена Кунтура. Разговорът се състоя в границите на най-голямото туристическо ревю в Испания - FITUR в Мадрид.

България е одобрена туристическа дестинация за гръцките туристи, добави министър Ангелкова. По време на работната среща беше разисквана и опцията за взаимни туристически планове с Гърция. Могат да бъдат основани общи артикули за бранша в региона на културно-историческия, морския, уелнес, фестивалния, религиозния и други типове туризъм, добави министър Ангелкова.

Друга тематика на диалога беше и обменът на опит и положителни практики в рекламата и маркетинга, които да подтикват туризма в двете страни. Участието на България и Гърция в интернационалните панаири, семинари, изложения и конференции също беше обсъждано на срещата.

Министър Ангелкова сложи фокус също върху реализирането на повече бизнес начинания в туризма. България сътвори Карта на капиталовите планове, която Министерството на туризма интензивно промотира пред задгранични евентуални инвеститори в бранша. Основната ни цел е да превърнем страната в целогодишна туристическа дестинация, която да предлага първокласен и конкурентен артикул.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР