Това заяви лидерът на Продължаваме промяната и съпредседател на ПП-ДБ

...
Това заяви лидерът на Продължаваме промяната и съпредседател на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ние обявихме война на превзетата държава

Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната " и съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков.

 

По думите му ДАНС измислят компромати и като подобен той уточни сегашния, че с Лена Бориславова са фалшифицирали документи като членове на Неправителствени организации, което избавя морски плажове.

" Явно не могат да ни оборят на действителните хрумвания по какъв начин България да наподобява и желаят да ни набутат в калта. ДАНС е бухалката. Хубавото, е че Корал, Карадере и Иракли са непокътнати дружно с 500 м линия зад тях ", означи политикът.

 

" Ние обявихме война на превзетата страна още в последния месец на Народно събрание. Казахме, че без промени в службите, правосъдна промяна и в регулаторите, ще се държим по този начин, до момента в който българите имат естествени институции. И чух от службите: Ужас, тези хора са тръгнали да ни сменят. Да ги успокоим, че не желаеме да ги сменяме тях с други. Единственото, което желаеме, е почтени състезания и транспарантни процедури ", безапелационен бе Петков.

Според него този път купеният избор ще е с големи числа: " Чухме, че този път ще заплащат по 500 лева, действително 100 000 гласа ще купят за 50 млн. лева с корупционни пари ", сигнализира Кирил Петков, представен от БНР.

 

" Може би да се простим на гласоподавателите ни, че не осъзнавахме тази взаимозависимост Борисов – Пеевски и би трябвало да се счупи, да описваме историята по какъв начин ще продължим след изборите и е значимо е да чуят хората, че избавител няма, избавител няма и да описваме приказката за Неволята ", добави Петков и акцентира, че Бойко Рашков е в листата на ПП-ДБ, тъй като " беше измежду борците против корупцията ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР