Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС. Отговаряйки

...
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС. Отговаряйки
Коментари Харесай

Нинова: Конституционно правителство не говори нищо frognews.bg

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.

 

Отговаряйки на въпрос дали за Българска социалистическа партия е вид конституционно държавно управление, Нинова сподели: „ Това не значи нищо. Вярно, че се занимавам с политика, само че съм и правист по специалност. Конституционно държавно управление на мен и на правото не приказва нищо. Нека уточнят какво имат поради. Христо Иванов приказва за смяна на Конституцията, да се събере болшинство. Но не чуваме какви промени желаят. Нищо съответно не се приказва, единствено общи приказки и лозунги. Четем напоследък, че става дума и за смяна в частта, която визира фамилията сред мъж и жена и се цели нещо друго. Нека се изяснят какво оферират и тогава ще го разясняваме “.

Тя още веднъж удостовери, че няма да поддържат първия мандат.

„ Всички спекулации, че ще има депутати, които няма да влязат в зала, когато са гласоподава държавното управление или за отцепници, ще отпаднат “, сподели Нинова след съвещанието на Националния съвет на партията.

Тя напомни, че те поддържат експертно държавно управление по принцип.

„ Една от грешките на Борисов за първия мандат беше, че уточни ярка политическа фигура за министър председател. Трябваше авансово да се уговорят дилемите и периодите за осъществяване и чак тогава да се приказва за министър-председател. В това гневно политическо опълчване водачите и ярките политически лица би трябвало да правят отстъпка обратно “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР