Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.Според нея

...
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.Според нея
Коментари Харесай

Нинова отвръща на удара: ПП и ДБ истерично провалят възможността за нов кабинет

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти.

Според нея диалогът за измененията в Изборния кодекс е на доста висок звук и към този момент е почнало лепене на етикети, плашене с митинги и контрапротести.

" Ние призоваваме всички да се успокоим и да вземем рационални решения. Щеше да е доста добре, в случай че спорехме по този начин по обществената тематика, само че не става “, сподели Нинова.

Тя упрекна Политическа партия и Демократична България, че са задали истеричния звук.

" Партиите, които си залепиха етикета за демократични и проевропейски, оспорват европейската народна власт, тъй като на никое място в Европа не се гласоподава с машини ", отсече соцлидерката.

Според нея новината на деня е предлагането на Българска социалистическа партия Народното събрание да излезе с единна позиция за приемането ни в Шенген. " Декларация до всички страни в Европейски Съюз. Тази декларация беше призната без гласовете на Политическа партия и Демократична България, които се самоназоваха проевропейски партии. В обществената комисия по предложение на Политическа партия отпадна от дневен ред разискването на Закона за фамилни помощи за деца, великата обществена програмата на Политическа партия се самоопроверга с това гласоподаване, това е за проевропейските и социолно насочени сътрудници от Политическа партия и Демократична България ", означи Нинова.

Тя укори още Политическа партия и Демократична България, че си разрешават да лепят етикети като „ статукво “ на партиите, които поддържат измененията в Изборния кодекс.

" И да се гнусят от тази обстановка, само че да гласоподават със статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи за новите самолети за Военновъздушни сили и военната помощ за Украйна. Значи не е проблем да въвличат страната във войната, само че е статукво, когато се гласоподава за друго ", скочи още Нинова.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР