Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на

...
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на
Коментари Харесай

Нинова забрави с кой бе в коалиция: ПП и ГЕРБ са двете страни на една монета

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание.

Нинова съобщи, че когато получат покана за договаряния от някоя от първите две обединения за вероятно държавно управление, Българска социалистическа партия ще го разиска вътрешно партийно и тогава ще вземе решение.

Битката ни с модела на паралелната страна не е завършила. Този модел се мести, където е властта. Това беше моделът " Борисов ", по-късно стана моделът " Радев ". Това не е модел на една партия, а модел на действие на страната. При нашето ръководство се постарахме да го прекратим и това бе една от аргументите кабинетът да бъде свален, разяснява водачът на социалистите.

Лидерът на Българска социалистическа партия означи, че идната седмица ще показват обществените и данъчните закони. По думите ѝ, с цел да се осъществят всички законодателни планове, които плануват, са нужни към 3 милиарда лв., и акцентира, че това може да бъде реализирано и без да се тегли заем.

Тя добави още, че би трябвало да се усили събираемостта на налозите и не е последовател на концепцията да се подтиска бюджетният недостиг под 3 %.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР