Това заяви кандидатът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов

...
Това заяви кандидатът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов: Целта на БФС е да не се случва абсолютно нищо

Това съобщи претендентът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов пред bTV след вчерашния отвод на Търговския указател да впише поканата за ексклузивен конгрес на БФС.

 

От ТР за повторно в границите на няколко дни отхвърлиха да впишат поканата поради грешки в документите, подадени от БФС, като централата може да апелира това в 7-дневен период. Бербатов още веднъж настоя Михаил Касабов, който извършва длъжността президент на БФС след оставката на Борислав Михайлов, да бъде вписан в Търговския указател, което от БФС отхвърлят да сторят.

" Напълно обикновено е Михаил Касабов да бъде вписан като и.д. президент до провеждането на конгрес. Призовавам го да го направи, той има цялостното право, както и Търговският указател, който към този момент няколко пъти отхвърли да впише поканата за конгреса, да изискат вписването на Касабов, тъй като поканата не може да бъде вписана, до момента в който това не се случи. Тези хора не желаят да си тръгнат, чакат да се разминат нещата, да си завоюват време и хората да си кажат " няма да се занимаваме ". Трябва да сме будни, с цел да може да докараме нещата до почтен конгрес на 15 март и това минава през Михаил Касабов да бъде вписан като и.д. президент, по-късно той привиква нов Изпълком и той привиква ексклузивен конгрес, който да се организира на 15 март, имат задоволително време ", уточни Бербатов.
 

Той изрази мнение и по отношение на думите на члена на екипа му Петър Величков, че могат да подадат сигнал против Касабов до прокуратурата. " Това са крайни и фрапантни ограничения, които когато човек непрекъснато изяснява и приканвам органите, институции да създадат по този начин, че да се направи вярното нещо, в тази ситуация Касабов да се впише в ТР. В един миг, когато тези положителни думи не са задоволителни, ти в един миг си задължен да се опиташ да направиш идващото нещо, което е прокуратура и съд. Ако Борислав Михайлов е горе (б.р. в централата на БФС в Бояна) всеки ден, това е незаконно и противоуставно. Аз не съм там, само че той несъмнено е там, дори съм сигурен. Той се подиграва на Михаил Касабов и му споделя ти си спри там и подписвай документи, аз ще ръководя ".

" В момента се пробвам да направя среща с тях, с цел да им обясня какво желаеме да реализираме с отворена среща с всички кандидат-президенти, да им покажем програмата, да има бистрота, да стартираме да градим нещата по този начин, както би трябвало да се случват. Надявам се да откликнат на тази покана, в случай че не, това си е тяхно решение, те имат безчет задължения ", означи Бербатов по отношение на възможна среща с министър-председателя и спортния министър.

 

Кандидатът за президентския пост в БФС разяснява и слуховете за спор със Стилиян Петров. " Това са интриги, които се пробват да вкарат сред хора, които са другари отдавна, когато няма други способи, ти се опитваш по най-долния и непочтен метод да вкараш интриги. Хора, които пускате такива обикновени смешки, клюки, по този начин няма да стане, да си знаете. "
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР