Това заяви Искрен Митев от ПП в предаването “Твоят ден

...
Това заяви Искрен Митев от ПП в предаването “Твоят ден
Коментари Харесай

Искрен Митев: Постоянно има ситуации, в които политиците се опитват да всяват страх в хората

Това съобщи Искрен Митев от Политическа партия в предаването “Твоят ден ” по NOVA NEWS
ГЕРБ и “Продължаваме Промяната ” са като олио и вода. Това съобщи Искрен Митев от Политическа партия в предаването “Твоят ден ” по NOVA NEWS. “Ние не сме съвместими и няма по какъв начин да работим дружно ”, безапелационен бе той. 

“До какво ще докара това? ”, попита още Митев, съгласно който при диалог за правосъдна промяна, да вземем за пример, обединението би се разпаднала. 

Митев дефинира предизборната акция като отрицателно. Според него това е била и повода за ниската изборна интензивност. “Това беше една отрицателна акция, в която всеки изграждаше желанията си посредством негативите на съперниците си. Това докара до по-нисък резултат и един доста фрагментиран парламент, който прави една невъзможна сега композиция ”, изясни той. “Проблемът не е дали Политическа партия би седнала с ГЕРБ. Истината е, че хората, които са дал своя вот иза Политическа партия не желаят ние да сядме с ГЕРБ ”, съобщи още той. 

По думите му няма разновидности за сформиране на държавно управление, по тази причина ни чакат нови предварителни парламентарни избори. 

Той  отхвърли и опцията за експертен кабинет. “Експертното държавно управление е прахуляк в очите ”, сподели още Митев. 

Депутатът разяснява и предлагането на “Демократична България ” да въоръжава Украйна. “Не мисля, че това е смяна в позицията на Демократична България. Първо би трябвало да разгледаме тяхното предложение, преди да кажем дали го поддържаме, или не ”, счита той и разясни, че страната ни има лимитирани благоприятни условия за въоръжение. 

“Ние продаваме патрони и муниции, създадени у нас, на други страни. Това е нещо, което към този момент се случва ”, сподели Митев и по този начин отхвърли изказванието, че страната ни ще бъде въвлечена във войната, в случай че поддържа Украйна с оръжие. 

“Каква е разликата в случай че Полша купува от нашите патрони и ги продава на Украйна, или ние ги продаваме непосредствено на Украйна? ”,попита той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР