Това заяви депутатът от ГЕРБ - СДС Теменужка Петкова в

...
Това заяви депутатът от ГЕРБ - СДС Теменужка Петкова в
Коментари Харесай

ГЕРБ пак недоволни и след оставката на Денков: Не е ясно каква е ...

Това съобщи депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Теменужка Петкова в коридорите на Народното събрание минути след гласуването на оставката на кабинета " Денков ". 

 

" Не е ясно каква е задачата на тези прибързанио дейности. Дали да се употребява това, че нашия водач е в чужбина. Мария Габриел също я няма. С този ход ПП-ДБ показват, че не желаят да се водят договаряния, по-скоро това, което те желаят, е да тласнат страната към избори. В противен случай не бих могла да си показва защо бе належащо това бързане. Предстояха и оценки на министрите, на фона на всичко това, е малко необичайно това, което вършат сътрудниците от ПП-ДБ ", уточни още Петкова. 

По думите ѝ към момента не е потърсен контакт за договаряния, по отношение на препоръчаното от ГЕРБ - СДС коалиционно съглашение. " Главен договарящ от наша страна е Мария Габриел. Тя би трябвало да е в България, с цел да може да започва този развой ", сподели още тя. 

 

" Елементарната политическа логичност предполгаше първо да изложена оценката на министрите. След това да бъде гласувана оставката. Министрите трябваше да бъдат в зала. Беше скрита опцията да бъде даден доклад за последните 9 месеца ", означи Рая Назарян. 

 

На въпрос приближаваме ли се към нови избори, Желязков отговори: Ние сме толкоз покрай избори, колкото бяхме преди един месец и преди 9 месеца. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР