Това заяви депутата от Продължаваме промяната Искрен Митев пред bTV.

...
Това заяви депутата от Продължаваме промяната Искрен Митев пред bTV.
Коментари Харесай

Искрен Митев се извини на децата за сцената в НС, но искал да ги научи да не се страхуват

Това съобщи депутата от " Продължаваме промяната " Искрен Митев пред bTV. Вчера той се трансформира в един от основните герои в разигралата се в пленарна зала сцена. Депутатите стигнаха съвсем до пердах пред очите на деца поради изявление на Митев, което провокира гнева на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Мисля, че всичко, което споделих от трибуната, беше правилно. Видяхме, че Костадин Костадинов очевидно се припозна в облика, който построих. Имам право да кажа всичко от трибуната. Притеснително е, че се разпозна. Стана, пристигна при мен, с обиди и закани. За мен това е принуждение. Опита се да заглуши думите ми, да отнеме правото ми да кажа това, което хората считат за правилно ", уточни още Митев.

По думите му в Народно събрание имало " доста по-страшни хора " от Костадин Костадинов, само че никой не е отивал да се саморазправя с него след изявления от трибуната.

" Седнах си на мястото, откакто се изказах. Не съм отишъл при никого. Имам доста изявления към всевъзможни хора от трибуната, които са доста по-страшни от Костадинов. Никой не си е разрешил да пристигна да се конфронтира с мен ", безапелационен бе Митев.

Той съобщи, че чака решението за административното наказване, което ще му бъде наложено и е подготвен да се съобрази с него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР