Това заяви британският държавен министър за сигурността и икономическата престъпност

...
Това заяви британският държавен министър за сигурността и икономическата престъпност
Коментари Харесай

Великобритания разследва руски авоари с неясен произход

Това съобщи английският държавен министър за сигурността и икономическата престъпност Бен Уолъс, представен от Франс прес.

За задачата управляващите ще употребяват нова процедура, която влезе в действие тази седмица и разрешава изземване на съмнителни активи и държането им до момента в който бъде пояснен произходът им, сподели Уолъс за в. "Таймс ".

Той изрази волята си "цялата мощност на държавното управление " да се стовари върху корумпираните политици и интернационалните нарушители, които употребяват Англия като леговище.

"Като стигнем до вас, ще дойдем да вземем имуществото ви и ще ви усложним живота ", увери той.

Според управляващите към 90 милиарда лири (102 милиарда евро) противозаконни средства се изпират всяка година във Англия.

По мотив Русия Уолъс акцентира, че следствието "Пералня ", осъществено през септември по Проекта за сигнализиране на проведена престъпност и корупция и десетина европейски вестника е разкрило, че голям брой фиктивни компании, доста от които са регистрирани във Англия, са употребявани за пране на съветски пари през западни банки.

"От следствието узнахме, че сигурно е имало връзки с съветската страна. Знаем какво вършат и повече няма да стоим безучастни. Ще се захванем с тези знакови лица, без значение дали са известни на локално или интернационално равнище ", увери Уолъс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР