Това заяви Борис Бонев от Спаси София в предаването Честно

...
Това заяви Борис Бонев от Спаси София в предаването Честно
Коментари Харесай

Борис Бонев: Фандъкова е усмихнатото лице на цялото опростачване и кражби

Това съобщи Борис Бонев от " Спаси София " в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ". Коментарът му идва часове след провелия се пред Столичния общински съвет митинг с искане оставката на Фандъкова поради следващия гаф на столичната администрация - пренареждането на жълтите павета. 

" Преди 100 години са се поставяли доста по-качествени бордюри. Как тогава е можело? ГЕРБ способстваха значително за спирането на тази връзка. (...) В Будапеща има безусловно същите павета. Никой не се е сетил да се обади, с цел да попита продават ли ги, имат ли на склад ", уточни още Бонев. 

По думите му с митинга, който е под надпис " Данче, слез! " се цели последователност с митингите преди години поради ремонта на бул. " Дондуков ". 

" Това беше първият всеобщ митинг против Фандъкова. Уви, тогава нито тя, нито ръководещите от ГЕРБ си взеха поучения. Обещаха да има надзор на контрола, само че в последния мандат на Фандъкова, чашата преля. Жълтите павета, които са знак на града ни, бяха покосени от ремонта на ремонтите и цялостната мърлявщина, която се случва под управлението на Фандъкова ", добави Бонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР