Това заяви бившият премиер Кирил Петков при посещение на граничния

...
Това заяви бившият премиер Кирил Петков при посещение на граничния
Коментари Харесай

Кирил Петков: Един на всеки 4-5 камиона на „Капитан Андреево“ е имал канцерогенни токсини

Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков при посещаване на граничния пункт, откъдето „ Продължаваме Промяната “ започнаха своята предизборна обиколка.

 

Бившият вицепремиер и министър на финансите Асен Василев изясни, че КАТ и „ Пътна полиция “ са отклонявали тирове на особено самостоятелен от тях паркинг преди границата, с цел да платят такса.

 

„ Всеки ден през тази граница в нашата салата са влизали отровни домати, чушки, както и портокали, и лимони. 15 години сме яли отрова “, добави той.

 

Бившият министър председател разгласи, че разчита на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да удържи контрола на храните на границата: „ Министър Демерджиев даде обещание, че за тези два месеца той ще продължи с контрола и се веселя, че това ще се случи, тъй като това ще е дълга борба. Реално това, което ние обещаваме, е чак когато успеем да създадем законодателната смяна, когато имаме над 121 депутата, които могат да гласоподават за това, тогава ще сме сигурни, че веднъж вечно този вид практики ще спре “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР