Това заяви бившият лидер на ДСБ и настоящ неин зам.-председател

...
Това заяви бившият лидер на ДСБ и настоящ неин зам.-председател
Коментари Харесай

Десницата има толкова много прошка да иска, че и 100 години няма да ѝ стигнат

Това съобщи някогашният водач на ДСБ и сегашен неин зам.-председател Радан Кънев пред Българска национална телевизия. И добави - " в случай че някой си прави сметката, че може да се коалира с ГЕРБ, ще бъде ритан на личната си квартална улица ", разяснявайки тематиката " Петър Москов " и какво ще прави някогашният здравен министър, като изрази удивление, че Москов към този момент върви по националистическия път.
Кънев сподели още и, че на днешния Сирни Заговезни е добре да се подходи към социалистите в максимата " или положително, или нищо ", пък той е чувал малко положително за социалисти.
Радан Кънев разяснява и тематиката " Европейска национална партия ", като настоя, че в нея нямат място хора като Бойко Борисов, Виктор Орбан и Никола Груевски, тъй като те ръководят безусловно деспотично. Относно Европа и развиването ѝ, тъмносиният политик настоя - или продължаваш да се развиваш, или се запускаш и се разболяваш. Европа стигна едно равнище, в което не може да стои в бюрократичния консенсус, в който е - няма да стане със 70-годишни министър председатели, безапелационен беше Кънев.
Същевременно пред Българска национална телевизия Кънев сподели и друго - че " политиката е занятие с хора, които не харесваш " и видя даже добра страна в трупането на негативи, като призна, че той е натрупал доста поради избрани взаимни отстъпки в предишното и по тази причина в този момент не се вижда като фигура, която има огромен капацитет да бъде определена на значим пост. По думите му, в Десницата водачите не са като Бойко Борисов, който работел единствено за да бъде харесван и правел всичко с концепцията да се задържи на власт, с което в действителност спъва опциите за развиване на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР