Това зависи от съвестта на тези 6 човека. Така коментира

...
Това зависи от съвестта на тези 6 човека. Така коментира
Коментари Харесай

Василев за съдбата на правителството: Зависи от съвестта на 6 човека

Това зависи от съвестта на тези 6 индивида. Така разяснява вицепремиерът и министърът на финансите Асен Василев в коридорите на Народното събрание какви са му упованията за това к ак ще протече вотът на съмнение и дали ще се намерят 6 депутати , които да поддържат държавното управление и да се откри устойчиво парламентарно болшинство.

" Нека да забележим какво ще стане на вота и по-късно ще забележим реакции ", разяснява сбито Василев.

По отношение на приемането на актуализацията на бюджета на второ четене, министър Василев съобщи, че законодателната стратегия е направена по този начин, че да не се работи събота и неделя. " Но в случай че се наложи да работим поради бюджета - ще работим ", увери той.

" Икономическата и финансовата политика на държавното управление не са неуспех и ще го потвърдим в Народното събрание " , уточни той.

След като бъдат направени всички оферти към Комисията по бюджет и финанси, ще бъдат прегледани и остойностени от Министерството на финансите. Ще работим с сътрудниците в комисията, с цел да бъдат признати рационалните приложения, а не толкоз рационалните по опция да бъдат отхвърлени, сподели още Асен Василев. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР