Това заради което особено харесваме Кари Брадшоу от Сексът и

...
Това заради което особено харесваме Кари Брадшоу от Сексът и
Коментари Харесай

Кари Брадшоу с уникални аксесоари и в новия сезон на И просто ей така

Това поради което изключително харесваме Кари Брадшоу от „ Сексът и градът “ (изиграна от Сара Джесика Паркър) са смелите и стилни фешън решения. Все отново това е момичето, което наподобява необикновено и в секси рокля, и в мъжка риза и ни харесва даже и с великански пера на главата.

В продължението на „ И просто ей по този начин ” дрешникът на Кари продължи да ни впечатлява - от ретро костюмите на Jean Paul Gaultier до визия със кърпа на главата.
 Конгресът на Съединени американски щати утвърди военна помощ за Българската войска 7 окт 2022 | Близо $40 млн. $ финансова помощ ще бъде получена от българската войска от Съединени американски щати. Това е реалност, откакто Конгресът...
В момента текат фотосите на втория сезон на шоуто на HBO и Сара Джесика Паркър употребява обществените мрежи, с цел да ни загатне какво можем да забележим.

 

 
               

Снимката от снимачната площадка е озаглавена „ улиците на Ню Йорк “. На нея Паркър е с изрязани карго панталони и мини чанта за гален. Да- този аксесоар на може да побере емайл за устни и може би пакет дъвки. В причудливата стилова композиция вземат участие и плътни сиви чорапи до коляното, а сандалите на на към този момент сме виждали в „ Сексът и градът “. Колкото до гълъба, който виждате на пода – това е чанта! Нямаме самообладание да забележим по какъв начин Кари носи тази, както настояват производителите , изцяло функционална 3D птица, която се продава за $870.

Точната дата на премиерата на втори сезон от сериала към момента не е доказана. Както бе планувано по проект фотосите започнаха при започване на октомври, чакаме стрийминг по HBO Max през лятото на 2023 година

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР