Това за мисирките в журналистиката не е далече от истината.

...
Това за мисирките в журналистиката не е далече от истината.
Коментари Харесай

Край обичливи пуяци без мисирки не може

Това за мисирките в публицистиката не е надалеч от истината. Дори си е жива истина, прав е министър председателят Бойко Борисов. Докато пиарката му отразява онлайн закачките с водопроводчици и багеристи, те го питат за сваленото от президента Румен Радев доверие към кабинета. Колко би трябвало да ти е акъла, с цел да си мечтаеш по какъв начин Борисов пада по тил, откакто е свалил доверието си към Радев още предходната година? Или към този момент никой не помни с каква подигравка разяснява по какъв начин му е разрешил да се срещне с Тръмп?

Махленско е, правилно. Особено във времена на див феминизъм. Но нито в Брюксел, нито във Вашингтон има медии, които биха търчали безмозъчно след подобен безподобно обаятелен министър председател из баири, сокаци и ровове. И защо търчат нашите? За да бъдат нахокани край трасето на Пернишки поток.

Премиерът надали подозира какъв брой е прав. Много им се наслушахме на "тра-ла-ла "-то. Има-няма от две десетилетия насам. Откакто Борисов наду властови криле, пера и перки.

И депутатът му Георги Марков е прав със заканата, че хората от ГЕРБ мислят за президентски импийчмънт.

"Oбичлив чoвeк e. Тoй oтидe и кaзa, чe oбичa eднaквo Мeркeл и aнтипoдa ѝ Oрбaн. В Aмeрикa кaзa нeщo нeчувaнo - чe oбичa и рeпубликaнцитe, и душмaнитe им - дeмoкрaтитe ".

При такива международни флуиди, обобщението "мисирка " звучи гордо! Като в Деня на благодарността, когато във Вашингтон помилват пуйките. Какви ти осведомителни протести против премиерското тяло у нас сънуват някои лунатици? Че нали без Него медиите ще се поболеят единствено за един работен ден?

И без основния прокурор Гешев към този момент не могат. Той не наподобява ненагледен, чарът му е ненапълно противоположен на Борисовия, само че въобще не е за подценяване. В Брюксел го нападнаха с въпроси за делото "КТБ " и американската връзка в издевателството над олигарсите, а той отвърна с усмивка: "Как е времето в Москва?! " И тъй като там "тра-ла-ла "-то на българските публицисти не прозвуча по никакъв начин лицеприятно, в поддръжка на Гешев се напуйчи мъж и евродепутатът Борисов Александър Божков.

"Я се дръжте културно! Сърбия няма да влезе в Европейски Съюз, до момента в който крие такива като Цветан Василев! Няма влизане! И защитете тази позиция, в случай че сте демократи и публицисти, а не дребни провокаторчета! Как не ви е позор! Заради такива като вас ли правихме демокрацията? Дребни провокатори! "

Можело, значи, и в Брюксел! При това - без доста любов, в случай че властовите криле, пера и перки са задоволително надути. Без докачане...
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР