Това устройство може да издържи на налягане, еквивалентно на 50

...
Това устройство може да издържи на налягане, еквивалентно на 50
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Band 4 – смарт гривна с повишена водоустойчовост

Това устройство може да издържи на налягане, еквивалентно на 50 метра под вода, което значи, че ще оцелее при най-честно срещаните въздействия

Повишената водоустойчивост по стандарта 5 ATM отличава Xiaomi Mi Band 4 от доста други смарт гривни

Знаем за опциите на множеството смарт гривни, предлагани на пазара – те регистрират основни индикатори за физическата интензивност на индивида и поддържат синхронизация със смарт телефона. Това, което отличава един артикул с марката на Xiaomi, е доста нарасналата водоустойчивост.

Моделът Xiaomi Mi Band 4 се характеризира с водоустойчивост 5 ATM. Това значи, че тази смарт гривна на цена към 30 евро (с ваучър за отстъпка в онлайн магазина GeekBuying) устоя на налягане, еквивалентно на дълбочина от 50 метра. С други думи, смарт гривната ще оцелее при дъжд, напръскване, инцидентно потапяне, под душа или при плуване.

Xiaomi Mi Band 4 предлага пъстър екран и следи сърдечния пулс

Интелигентната джаджа дава пъстър, сензорен AMOLED екран с диагонал 0,95 инча, резолюция 120×240 пиксела и бляскавост 450 нита. Удобният потребителски интерфейс обезпечава безпрепятствено и опростено преживяване при допиране на екрана. Предвиден е още режим за контролиране на яркостта, а закаленото 2.5D стъкло има покритие против пръстови отпечатъци.

Xiaomi Mi Band 4 включва няколко спортни режима, налични от мобилното приложение Mifit APP за разнообразни интензивности – такива са, да вземем за пример, бягаща пътека, бягане навън, нанагорнище и бързо вървене. С просто повдигане на китката потребителят може да ревизира на екрана на гривната индикатори като изминато разстояние, сърдечен темп, скорост и други значими данни.

Xiaomi Mi Band 4 е стилна гривна, с комфортен потребителски интерфейс

Смарт гривната работи в тандем със смарт телефона, с помощта на безжичната Bluetooth връзка. Това подсигурява, че нейният собственик няма да пропусне входящо повикване – при съществуване на такова, на екрана на гривната незабавно се демонстрира идентификаторът на повикващия. Почти всички вести в мобилното приложение могат да се синхронизират с умния часовник.

Нещо повече, Xiaomi Mi Band 4 поддържа няколко страници за известията от смарт телефона, при положение, че наличието им е по-дълго. Смарт гривната разрешава инспекция на последните 5 известия и в случай че текстът им надвишава размера на екрана, с допиране на един бутон потребителят може да премине към идната страница – поддържат се 3 страници.

Xiaomi Mi Band 4 е скъп асистент при спортуване

Модерният потребителски интерфейс предлага повече улеснение за потребителите. Така да вземем за пример, покачване на китката – без допиране на екрана – е задоволителен жест за „ пробуждане ” на смарт гривната, с цел да може човек да види в действително време на екрана спортните си индикатори – време, пулс и други данни.

Xiaomi Mi Band 4 оказва помощ на своя собственик да мери и запази скъпа информация за всичките си действия денем – в това число, да пресметна дистанцията, което е минал, както и изгорените калории, да се погрижи за здравето си и да следи съня си. Освен това смарт гривната припомня, когато е настъпило времето за отмора.

Xiaomi Mi Band 4 се грижи и за почивката на своя собственик

И една изключително значима функционалност, без която смарт гривната не би била пълноценна. Тази интелигентна джаджа е способна да следи непрекъснато, 24 часа в денонощието сърдечния пулс. Записът на пулса стартира автоматизирано, с всяко включване на смарт гривната.

Xiaomi Mi Band 4 е издръжливо устройство. Едно зареждане на батерията обезпечава на смарт гривната към 20 дни време в режим на подготвеност. Тя е и доста лека – тежи единствено 22,1 грама. Налична е в разнообразни цветове, дружно с каишката, захранващ кабел и управление за потребителя.

Xiaomi Mi Band 4 е налична в разнообразни цветове, съгласно самостоятелните желания

Можете да купите водоустойчивата смарт гривна тук: Xiaomi Mi Band 4 – на цена от EUR 29,34 с ваучър за отстъпка 3AJGCSES, или за EUR 31,12 с ваучър за отстъпка 3AJGHRBI, а доставката на продукта е безвъзмездна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР