Това управление едва ли донесе на БСП позитив. А и

...
Това управление едва ли донесе на БСП позитив. А и
Коментари Харесай

Политологът Д. Ганев: Това управление едва ли донесе на БСП позитив

Това ръководство надали донесе на Българска социалистическа партия позитив. А и в допълнение са спорът с Румен Радев, изгонването на дипломатите, спиране на връзките с Газпром и утежняване на връзките с Русия не им се отрази добре, уточни той.

Събитията от последните няколко седмици са напомпали Политическа партия, само че докога ще продължи тази наклонност, не се знае. Предимството, което сега има ГЕРБ е минимално, само че когато виждаме разбивки, виждаме, че електората им е по-организиран и компактен от този на Политическа партия. Това е обикновено за една по-стара партия, уточни той.

И добави, че резултатите от разнообразни проучвания през последната година към ГЕРБ не са динамични. Разликата е в границите на % и половина, което може да се отдаде на статистическа неточност, уточни той.

Не изключвам опцията, в случай че в този момент не се сформира държавно управление, да влезем в сюжета от предходната година. Но в случай че влезем в хипотезата, че въпреки всичко кабинет ще се направи, можем да кажем, че надали тази четворна коалиция ще има болшинство в идващото Народно заседание, което ознавача, че ще би трябвало да се търси друга настройка. Най-вероятно ще стъпи върху евроатлантическа платформа и ще се търси консенсус към този дневен ред, уточни той.

Самите партии ще бъдат подложени под напън за предварителни избори, тъй като обстановката в страната не е цветуща, проблемите ни са тежки и след едни нови избори всички сложени през днешния ден червени линии биха могли да бъдат пракрачени, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР