Това упорито се коментира в музикалните среди, след като изпълнителката

...
Това упорито се коментира в музикалните среди, след като изпълнителката
Коментари Харесай

Скандал в попфолк средите: Галена и музикална компания Пайнер са се разделили

Това настойчиво се разяснява в музикалните среди, откакто изпълнителката крещящо отсъства от плановете на чалга колоса.

Според обява на " България Днес " името на Галена е изтрито от листата с реализатори на " Пайнер ". Там могат да бъдат открити имена като Преслава, Анелия и Милко Калайджиев, само че единствената певица на буквата " Г " в каталога е примата на фолка Глория. От музикалната компания са спрели да афишират и идните участия в нощни заведения на Галена. Това фолкпевицата към този момент го прави на персоналната си страница във Facebook, където излиза наяве, че има планувани 15 изяви през януари.

През последните дни циркулират клюки, че Галена е почнала да работи с композитора Йорданчо Василковски-Оцко, който има лична музикална компания и преди години напусна " Пайнер " със скандал. Не е ясно дали Галена сама е решила да се раздели с " Пайнер ", или най-голямата музикална компания у нас е прекратила връзките си с изпълнителката от Смядово.

За бракоразвод сред Галена и " Пайнер " се заприказва още през 2021 година, когато се появи информация, че договорът на певицата е изминал и тя отхвърля да го възобнови. Но това по този начин и не беше доказано. Около Нова година се появиха сигнали, че нещо се случва сред двете страни, откакто изпълнителката не беше включена в формалния календар на компанията за 2024 година


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР