Това твърди известният блогър Еван Блас в Twitter публикацияНовата операционна

...
Това твърди известният блогър Еван Блас в Twitter публикацияНовата операционна
Коментари Харесай

Финална версия Android P се очаква на 20 август

Това твърди известният блогър Еван Блас в Twitter обява

Новата операционна система Android P излиза на 20 август с редица нововъведения

В последните две години Гугъл пуска финални версии на своята мобилна платформа Android през август. Очаква се тази година разработчикът да затвърди обрисувалата се традиция.

Известният блогър и инсайдер Еван Блас разгласява известие в Twitter, в което твърди, че финалната версия на Android P под номер 9.0 ще излезе на 20 август. За съпоставяне, Android Nougat се появи на 22 август, а Oreo – на 21 август.

Първоначално от новата Оценка за съвместимост ще могат да се възползват притежателите на смарт телефони Гугъл Pixel, до момента в който за останалите Android устройства няма информация все още. Все още не оповестено публично по какъв начин ще се назовава Android 9.0.

Що се отнася до подобренията, системата ще предложи редица нови функционалности, включително за икономисване на сила посредством интелигентно ръководство на зареждането и яркостта и затваряне на рядко употребявани приложения.
още по тематиката
Освен това Android P идва с функционалност за потребление на смарт телефона в ролята на мишка или клавиатура за личен компютър посредством прибавяне на поддръжка на профили Bluetooth HID.

В допълнение, Android P поддържа изрязани в горната част екрани, сходно на iPhone X, и ръководство с жестове – с помощта на това, броят на бутоните на основния екран понижава от три до един.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР