Това твърди Боб Иджър в статия по повод автобиографията сиВярвам,

...
Това твърди Боб Иджър в статия по повод автобиографията сиВярвам,
Коментари Харесай

Apple и Disney щели да се слеят, ако Стив Джобс беше жив

Това твърди Боб Иджър в публикация във връзка автобиографията си

„ Вярвам, че в случай че Стив беше жив, щяхме да обединим нашите компании ”, споделя Боб Иджър (снимка: Disney)

И зпълнителният шеф на Disney Боб Иджър напусна борда на шефовете на Apple – преди старта на стрийминг услугата TV+ през ноември. В същия месец неговата компания ще предложи лична услуга за стрийминг Disney+.

Всичко можеше да е друго, в случай че Стив Джобс беше към момента жив, тъй като, съгласно Иджър, Disney и Apple щяха да се слеят под управлението им (или най-малко съществено биха помислили за това), споделя мениджърът на развлекателната компания в публикация за Vanity Fair, отдадена на неговата автобиография, която скоро ще излезе на пазара.

Иджър приказва за другарството си със Стив Джобс и споделя по какъв начин Disney е съумяла да се снабди с Pixar, макар че по това време съоснователят на Apple е бил неприятелски към Disney. Той си спомня, че двамата са обсъждали бъдещето на малкия екран, преди да излезе iPhone, и даже са имали концепция за платформа, сходна на iTunes.

„ С всеки триумф, който компанията [Apple] реализира след гибелта на Стив, постоянно има миг, в който си мисля, че бих желал Стив да е тук, да види тези успехи… Вярвам, че в случай че Стив беше жив, щяхме да обединим нашите компании или най-малко да обсъдим тази опция доста съществено ”, споделя Иджър.
още по тематиката
Боб Иджър не разкрива за какво в публикацията си за Vanity Fair е решил да се концентрира върху връзката си със Стив Джобс и Apple. Може би това е единствено реклама на неговата книга или пък опипване на почвата за обединение на Disney и Apple.

Такава договорка евентуално няма да получи утвърждение сега, тъй като двата колоса ще основат същинско страшилище, разяснява CNBC. Те са прекомерно огромни: Apple се прави оценка на 1 трилион $, а Disney – на 300 милиарда $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР