Това ЦРУ прави на седемдесетата годишнина от създаването си. "Говорите

...
Това ЦРУ прави на седемдесетата годишнина от създаването си. "Говорите
Коментари Харесай

ЦРУ набира агенти, владеещи руски. Москва благодари

Това Централно разузнавателно управление на САЩ прави на седемдесетата годишнина от основаването си.

"Говорите съветски? Освен това сте американски жител с висше обучение? Интересувате се от националната сигурност?
Вашите умения са нужни тук ", написа в Туитър-акаунта на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Колажът, прибавен към обявата, разяснява, че "като лингвистичен чиновник " можете да "разкриете истината ".
Очевидно това е отпратка към мотото на Централно разузнавателно управление на САЩ, заимствано от Библията: "Истината освобождава ".

Разбира се, сходна публикация не е първата.
В взаимозависимост от моментните потребности на Централно разузнавателно управление на САЩ, той от време на време афишира "покани " за претенденти, които приказват разнообразни езици.
В Съединените щати, по принцип, сходни корпоративни събития не се честват особено, само че в Лангли (седалището на основното ръководство на шпионската централа, трансформирало се в нарицателно за нея) имат още по-малко учредения да честват.

Десетките безкрайни промени и реорганизации там са довели до обстоятелството, че мнозина не са в положение да дефинират каква е тази организация и с какво тъкмо се занимава тя.

В Съединените щати има 17 разнообразни разследващи организации, а Централно разузнавателно управление на САЩ е единствено най-известната от тях.

В славното си минало, Централно разузнавателно управление на САЩ можеше изцяло да се размени всички системи, които оформят външната политика на Съединени американски щати.
На сметката си "Компанията " има 80 известни опита за събаряне на държавни управления в непознати страни.
Поне половината от тези 80 опита са били без знанието на Държавния департамент или даже на президента.

Понякога - даже и срещу мнението на Държавния департамент и на президента. Принципът на "не споделям на президента, с цел да не му изгубвам времето " на пръв взор изглеждаше като вдишване на отговорност от рицаря (в случая - ЦРУ) поради своя монарх.
В реалност, това беше опрощение на Централно разузнавателно управление на САЩ за несвойственото за една сходна организация вдишване на функционалности във външната политика.

Изглежда, че тези славни времена за организацията към този момент са отминали, най-малко в огромна степен.

Вчера съветското министерство на външните работи е разгласило известие в Туитър, в което благодари на Централно разузнавателно управление на САЩ за разпространението на съветския език по света.

"Благодарим на Централно разузнавателно управление на САЩ за поддръжката и популяризирането на съветския език. Защо криехте това в продължение на толкоз доста години? " - написа Сергей Лавров министър на външните работи на Русия в Туитър.

Освен това, съветското министерство е поискало да помогне "с рекомендации и експерти ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР