Това трябва да послужи като сигнал за събуждане на правителството“,

...
Това трябва да послужи като сигнал за събуждане на правителството“,
Коментари Харесай

Доклад за обезлесяването: „Неустойчивото“ потребление в Обединеното кралство оказва „огромен натиск“ върху горите в света, предупреждават депутати

Това би трябвало да „ послужи като сигнал за пробуждане на държавното управление “, сподели ръководителят на EAC Филип Дън, който добави, че използването на Обединеното кралство има „ неустойчиво влияние върху планетата “.

Комисията към този момент разгласява отчет от 66 страници за приноса на Англия за справяне с световната, което е изсичането или изсичането на гори, защото направи поредност от рекомендации.

Това идва, откакто министрите оповестиха, че четири артикули – артикули от наедрял рогат добитък (с изключение на млечни продукти), какао, палмово масло и соя – ще би трябвало да бъдат сертифицирани като „ устойчиви “, в случай че бъдат ще се продават на пазарите в Обединеното кралство.

Правителството, което възнамерява последователно да включи повече артикули с течение на времето, към момента не е споделило по кое време ще бъде въведено законодателството.

И комисията сподели показва угриженост, че поетапният метод и неналичието на времева линия не отразяват нуждата от незабавно справяне с обезлесяването.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР