Това страстно, неистово създание реагира на всичко доста бурно. Тя

...
Това страстно, неистово създание реагира на всичко доста бурно. Тя
Коментари Харесай

Жената Овен е своенравна, но очарователна! Ето как да я обуздаете

Това буйно, неистово творение реагира на всичко много бурно. Тя е камина със ресурс дърва, съчки за разпалване и хартия, очакваща поднесена съчка кибрит, с цел да избухне в ослепителен пламък. Тя господства над мъжете. Можете да се примирите с това или да си отидете. Ако решите да останете, сте създали първата стъпка от многото идни пред вас. В края на краищата ще ви трансфорат в човек, подобаващ на визията на дамата Овен за това какъв би трябвало да бъде сътрудникът й.

Когато тя желае нещо, го получава. Сблъсквайки се с вихър като дамата Овен, мъжът се трансформира в памук.

Тя се нуждае от обич и я получава изцяло, само че нито един мъж не може да й бъде стопанин или заповедник. Тя се държи с мъжете като с равни. Ако той е правилен, тя ще му отвърне със същото. Ако не оправдае доверието й, и тя ще се държи по подобен метод.

В любовта тя ще бъде вярна, само че разчита да получи в подмяна цялостна лоялност. Корените на нейната ревнивост са в възприятието за благосъстоятелност. Тя няма потребност от обичан, който има доста други ползи. Иска да го владее напълно – или въобще да го няма.

Ревността й има специфичност, знанието на която ще помогне да разберете природата й. Тя е ревностна не поради възприятие на безпомощност (най-разпространената причина за ревността, а тъй като би трябвало да е номер едно и номер последен).

Жената Овен се усеща щастлива в продължителни връзки. Обича да дели всичко с обичания, извънредно сърдечна, даже сантиментална. Тя ще ви бъде правилен съдружник, един до друг с вас, ще има вяра във вас, ще ви ободрява. Тя е великолепен асистент за човек, строящ кариера или стараещ се да се задържи на върха, и ще му отдаде своите сили и непримиримост. Несъмнено е честолюбива.
Ако дамата овен не се усеща обичана, може да стане внезапна и взискателна. Тя не търпи неуважение или нехайство към себе си. А когато се усеща нещастна, може да трансформира живота ви в пъкъл.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Тя желае да я схващат и ценят поради неповторимите й качества. Ако се държите тактично, демонстрирате възхищението, което тя заслужава, тази жива, лукава, чувствена, очарователна жена ще направи всичко, за което си мечтаете.

Бъдете деликатни. Жената Овен от време на време мъчно може да бъде разбрана. Тя може да наподобява студена, леко апатична и да останете с усещане, че не обича мъжете. Но това въобще не значи, че тя не се интересува от вас. Всичко това е игра. Тя умишлено ще ви накара да мислите за нея, представяйки се надалеч не такава, каквато е в реалност.

Тя е неподправена актриса, елементарно изменяща се във всяка минута, очарователна, спорна и темпераментна. Способна е да превключи страстите толкоз бързо, че да се озовете стремително обратно в облак прахуляк. Мъжът би трябвало да се помири с желанията й, които елементарно се трансформират. Тя е импулсивна в изразяването и постоянно може да наподобява равнодушна към това, което сама споделя. Нейната неспокойност прави разтревожен всеки мъж. Ако не сте в положение да поддържате нужния ритъм, тя ще ви показва своето неодобрение и неспокойствие. На темперамента й би трябвало да има предупредителна табела: „ Внимание!”

Решенията й са бързи, от време на време жестоки, тя не се замисля дали нанася словесна рана. Ако е възбудена, бъдете деликатни. Тази жена може да драска, до момента в който не пусне кръв. Тя е разярена тигрица, която е невероятно да се опитоми, до момента в който не бъде задоволена.
Ако не можете да си имате работа с такава жена – бягайте надалеч. Тук не е за страхливци, малодушни или страдащи от сърдечни пристъпи. Тя има блестящо изразена наклонност към владичество и обича да постанова мнението си на близките. Тя ще се постарае да доминира над вас и нейната настъпателност може да омаловажи вашите триумфи.

Но в случай че сте задоволително мощни, че да й дадете същински отпор, смятайте се за поздравени! Ще се убедите, че в действителност си е коствала напъните.

Жените от този знак нормално са игриви. Те може да наподобяват безстрашни сякаш самият демон им е брат, и обичат физическото натоварване. Ски, тенис, разходка с яхта, обич – с всичко това те се занимават въодушевено. Тя е влюбена в любовта – романтик, възприемащ секса като едно от виталните удоволствия. Но тя желае точно полови връзки, дамата Овен търси ухажор, а не татко. Като сътрудник тя е буйна, сантиментална, предана и изцяло земна.

Именно тъй като тя наподобява непредсказуема, предприемчива, хазартна, няма никакви учредения да се счита, че дамата Овен е лекомислена. Често тя е мечтател и мъдрец, само че не се надявайте на нейната „ разумност” и не смятайте, че ще обмисля каквото и да е. Когато ви каже „ върви си”, има тъкмо това поради. Затова дамите Овен притеглят мъжете. Изглежда, те постоянно са там, където има деяние, и непрекъснато подтикват другите: „ хайде, давай”.

Много неща в нея заслужават удивление и тя доста обича да й се възхищават. Когато я ласкаете, можете да постигнете доста. Приятно й е да слуша за красивото си тяло и не може да мине около огледалото, без на драго сърце да се вгледа в него. Тя не прибягва до макиаж, счита, че и по този начин е прелестна. Вашият подарък за нея би трябвало да бъде не удобен, а възбуждащ. Можете да й поднесете съблазнително долни дрехи или транспарантна нощница, макар че тя може да избира да спи без облекла. Обича чувственото усещане на личното си тяло.

Жената Овен получава наслаждение от тълпата, която притегля. Само невероятен мъж може да завладее такава жена. От него се изискват старания, в случай че той желае да бъде в крачка с нея. Този, който се свързва с нея във връзка или брак, е заставен да признае нейното главенство, другояче животът му може да се трансформира в пъкъл.

Жените Овен не всеки път са щастливи в брака. Обикновено неприятностите са разследване от самостоятелния й дух и слабостта да харчат пари. Смятат, че парите са основани да бъдат харчени. Ако през днешния ден няма пари, на следващия ден ще се появят, и тя оставя всичко на волята на случая. От мъжа й се изискват доста финансови „ еквилибристики+, с цел да съумее да поправи нанесените от нея загуби. И това може да провокира проблеми сред двамата.

Жените, родени под този знак, не губят своята бляскавост с годините. Те могат да реагират малко по-бавно, само че постоянно са преди посестримите, родени под други знаци. Те са неизлечимо сантиментални и до момента в който им разрешава възрастта, постоянно са подготвени да са в авангарда. Те предвкусват „ утре”-то и постоянно са оптимисти – идващият ден ще е по-добър от днешния.

Мъжът, който се свърже с нея, може да се „ обзаведе” със разногласия, разноски, деен полов живот, ревнивост, извънбрачни връзки, неспокойствие, егоцентризъм и опак темперамент.

Но защото дамата Овен се намира под въздействието и на другите планети, може да се окаже фантазията на женствеността. Но дали ще се обърнете към астролог да ви обясни нейните особености, или не, значимото е да извършите по този начин, че тя да се заинтересува съществено от вас. И без неточности: тя е повече от жена!

Източник: megavselena

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР