Това става, след като Росен Желязков бе определен от Министерския

...
Това става, след като Росен Желязков бе определен от Министерския
Коментари Харесай

Военен инженер оглави агенция ”Електронно управление”

Това става, откакто Росен Желязков бе избран от Министерския съвет за ръководител на Комисията за контролиране на известията, оповестиха от пресцентъра на организацията.

Атанас Темелков е роден на 14 юли 1956 година в град Гоце Делчев. Възпитаник е на Висшето военно учебно заведение в Шумен, профил "Артилерийско инструментално разузнаване " - "инженер по геодезия, картография и фотограметрия ", и на Военната академия "Георги Стойков Раковски " по компетентност автоматизация на ръководството.

Ръководил е екипи за създаването на концептуални и стратегически документи в региона на електронното ръководство, обмисляне и внедряване на планове за автоматизация на управнически процеси, информационни и осведомителни системи в региона на сигурността на страната и други.

Участвал е в интернационалните работни групи и учения на НАТО и Европейски Съюз, в Борда на шефовете по КИС на НАТО и други. С Решение на Министерския съвет от 28 декември 2017 година е избран за ръководител на Държавната организация "Електронно ръководство ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР