Това става, след като по-рано този месец бандата обяви, че

...
Това става, след като по-рано този месец бандата обяви, че
Коментари Харесай

Виктория Бекъм отрече, че Спайс гърлс се събират за турне


Това става, откакто по-рано този месец бандата разгласи, че възнамерява да работи върху " нови благоприятни условия "

Виктория Бекъм разочарова многочислените почитатели по света, като отхвърли слуховете, че групата " Спайс гърлс " ще се събере отначало за турне, съобщи ДПА и Нова тв.

" Аз не ходя на турне. Момичетата не отиват на турне ", споделя 43-годишната певица в изявление, оповестено в съботното издание на " Вог ". По-рано този месец момичешката тайфа разгласи, че възнамерява още веднъж да работи дружно върху " нови благоприятни условия " близо две десетилетия след разпадането си. 

На въпрос на списанието за проектите й Бекъм споделя: " Има нещо толкоз мощно в посланието за това какво отстояват " Спайс гърлс ". Какво е това в бъдеще? Как наподобява то? Ние просто хвърляме хрумвания в близост. Спонтанно ".

Поп квинтетът в състав Виктория Бекъм, Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Гери Хорнър и Ема Бънтън популяризира в обществените медии взаимни фотоси, правени в жилището на Хорнър край Лондон. Смята се, че това е първият след 2012 година случай, в който петте дами обитават в едно помещение. Последното им взаимно осъществяване онлайн бе за церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 година, напомни ДПА. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР