Това стана ясно от видео, което Ави сподели в социалните

...
Това стана ясно от видео, което Ави сподели в социалните
Коментари Харесай

Ави Бенеди написа мегахит за Филип Киркоров

Това стана ясно от видео, което Ави показа в обществените мрежи. От клипа се вижда по какъв начин двамата реализатори си разменят похвали, а Ави получава дарове от звездата. Киркоров му подарява стратегия, албум и парфюм – основани за юбилейния му концерт „ Я “, с присъединяване на Селин Дион.

Киркоров споделя, че Ави му е написал страхотна ария, която ще стане огромен шлагер.

„ Ще избухне като атомна бомба “, дава обещание съветската звезда.

„ За мен беше извънредно наслаждение да напиша ария за Филип. Освен, че е огромна звезда, той е прелестен сътрудник и добър другар, с който ни свързва дългогодишна дружба “, разкрива Бенеди.

Междувременно стана ясно, че Ави Бенеди е подготвил страхотна изненада за многочислените си фенове. В деня на влюбените - 14 февруари ще е премиерата на дуетното му парче с ромската звезда Саша Сандра „ Грешната обич “.

„ Написах тези ария много от дълго време, тя има дълга и забавна история, само че за това ще ви опиша след премиерата “, даде обещание Ави Бенеди.

Певецът разкри, че не стопира да работи - написа нови песни, има участия у нас, изнася концерти в чужбина. Подготвя нов план със звездата Ищар. Продуцира развиването и кариерата на млади реализатори в  личния си лейбъл  EMG MUSIC.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР