Това стана ясно от отговор на подопечната на Лаура Кьовеши

...
Това стана ясно от отговор на подопечната на Лаура Кьовеши
Коментари Харесай

Европейската прокуратура няма и представа за сигнал на Пепи Еврото

Това стана ясно от отговор на подопечната на Лаура Кьовеши институция на въпрос, насочен от редакцията на ФрогНюз. Европейската прокуратура беше сбита - няма информация за подобен сигнал и не би могла да разяснява.

 

Вчера в БГНЕС се появи информация, че Пепи Еврото изпратил писмо със “скандални разкрития ”, адресирано до Кьовеши, родната прокуратура, КПКОНПИ и редица институции, в което декларира, че всеки месец давал по 10 хиляди лв. на Георгиева персонално.

 

Няколко медии писаха до пресцентъра на Софийската градска прокуратура, която удостовери сигнала, само че не даде повече детайлности. 

 

Сега обаче излиза наяве, че Европрокуратурата няма и хабер от сходен сигнал, което слага под въпрос въобще какво тъкмо ревизират родните институции. Това дава мотив да стартира инспекция против българският европрокурор Теодора Георгиева. Самата тя дефинира сигнала като “пасквил ”, който преднамерено е неизвестен и за него е знаела от свои сътрудници.

 

Теодора Георгиева е българският представител в Европейската прокуратура. Тя беше назначена дружно с обвинителите на още 22 страни, които вземат участие в институцията, осъщесвяваща контрол на следствията и дейностите по покачване и поддържане на обвиняване. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР