Това стана на съвместна онлайн изяваАмериканският сенатор от Върмонт Бърни

...
Това стана на съвместна онлайн изяваАмериканският сенатор от Върмонт Бърни
Коментари Харесай

Бърни Сандърс подкрепи кандидатурата на Джо Байдън за президентските избори в САЩ

Това стана на взаимна онлайн изява

Американският сенатор от Върмонт Бърни Сандърс публично поддържа кандидатурата на Джо Байдън за президентските избори в Съединени американски щати. Това стана на взаимна онлайн изява с някогашния вицепрезидент, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Призовавам всички американци, приканвам всеки демократ, приканвам всеки самостоятелен, приканвам доста от републиканците да се обединим в тази акция за поддръжка на твоята кандидатура, която аз утвърждавам ", сподели Сандърс.

Тази поддръжка е от решаващо значение за Байдън, който би трябвало да преодолее идеологическото разделяне в Демократическата партия и наесен да сплоти гласоподавателите против президента Доналд Тръмп. По време на конкуренцията за номинацията на демократите Байдън и Сандърс сблъскаха вижданията си по политически въпроси като проекта за всеобщо опазване на здравето Одобрението на кандидатурата на Байдън контрастира с продължителното опълчване през 2016 година сред Сандърс и Хилари Клинтън, която тогава завоюва номинацията. Сандърс поддържа Клинтън едвам след края на дълго проточилата се конкуренция и в изискванията на яростен спор за платформата на Демократическата партия, траял чак до лятната партийна конференция.

Сандърс през днешния ден не сподели категорично дали ще продължи да се бори за делегатски гласове на щатските събрания или просто ще употребява новосъздадения си съюз с Байдън, с цел да влияе върху номинирания и върху политическата линия, която той ще показа на гласоподавателите.

Появявайки се дружно с Байдън на разграничен на две екран, Сандърс сподели, че " не е загадка, че ти и аз имаме разлики ". Сандърс обаче посочи продължаващата взаимна работа сред двата лагера по няколко политически въпроси като съображение за поддръжката на кандидатурата на Байдън.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР