Това стана на 13 септември, когато Сара Драгулева навърши 26

...
Това стана на 13 септември, когато Сара Драгулева навърши 26
Коментари Харесай

Папи Ханс превърна рождения ден на любимата си в незабравимо изживяване

Това стана на 13 септември, когато Сара Драгулева навърши 26 години. Папи Ханс написа в обществените мрежи, че тя е неговото слънчице, ангелче и прочие баналности и по-впечатляващото бе, че й благодари, че го изтрайва и го обича все пак. С това артистът и публицист загатна, че има сложен темперамент, поради който до момента жена не се е задържала дълго към него. С изключение на Сара, с която са дружно към този момент 2 години. Двамата са решили даже да подхващат идната крачка в връзките между тях и са заживели под един покрив.

Папи Ханс разгласява и общи фотоси с изискването, че може би няма да харесат на Сара, само че са си напълно техни, тъй като не са правени за обществените мрежи.

Сара има необятен набор от ползи, тя е манекенка и актриса, взе участие в голям брой фотосесии, а ролята й в сериала „ Братя “ към този момент я направи разпознаваема в гилдията.

За Константин Трендафилов, както се споделя в реалност Папи Ханс, Сара е най-хубавата актриса, която я чака ослепително бъдеще. Нямаме данни до каква степен е действителна преценката му, откакто тя има единствено една известна роля до момента.

След връзката си с певицата Дара Папи Ханс дълго време беше самичък. Преди 3 години за малко той имаше любовен разказ с красивата португалка Рита, само че двамата по този начин и не можаха да станат двойка.

Трендафилов нееднократно е изтъквал, че е извънредно придирчив към дамите и по тази причина не може да си откри съществено гадже. Жълтите медии даже намекваха, че тича по левия тротоар, само че мачото постоянно е отричал това.

Ето че в този момент Папи си е намерил точната половинка и го играе благополучен в обществените мрежи.
Източник: „ Уикенд “



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР