Това сподели бабата на симпатичната синоптичка и вече водеща на

...
Това сподели бабата на симпатичната синоптичка и вече водеща на
Коментари Харесай

Бабата на Натали Трифонова: Не иска да забременява, а и няма от кого

Това показа бабата на симпатичната синоптичка и към този момент водеща на предаването „ Култ “ по bTV доктор Маргарита Ковачева – Натали. " Докато Натали не беше на екран, бях госпожа докторката, в този момент към този момент съм известна като " бабата на Натали ", майтапи се известната педиатърка. Д-р Маргарита Ковачева е най-хубавият педиатър във Велико Търново. Само преди дни тя бе препоръчана за доктор на годината в класацията на Българския лекарски съюз, написа „ България Днес “.

„ Разбира се, че всичките ми близки са доста разчувствани за мен. С Натали приказвах много и тя е горда с мен ", споделя Ковачева. Двете дами са извънредно близки, защото синоптичката като дете прекарвала летата на посетители при баба си.

" Да, чух, че в предаването си е споделила: " Време е за деца ", само че не считам, че това скоро ще се случи. Тя имаше огромна обич, само че беше детско ученическа, с днешна дата, като откри индивида за нея, и това ще стане “, удостовери доктор Ковачева обстоятелството, че сега внучката й е сама и до нея няма мъж.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР