Това смята социологът Евелина Славкова. По думите й Рашков има

...
Това смята социологът Евелина Славкова. По думите й Рашков има
Коментари Харесай

Славкова: Радев договорил своя „квота“ в правителството. Присъствието на Рашков говори за реваншизъм

Това счита социологът Евелина Славкова. По думите й Рашков има най-силната анти-ГЕРБ изразителност и това няма да заглъхне.

„ Остава чувството, че този кабинет, с изключение на прокламираната решителна смяна, ще има реваншистки темперамент по отношение на предходните ръководещи “, разяснява Евелина Славкова пред Българското национално радио.

Според нея фактът, че някои от служебните министри остават, няма по какъв начин да не хвърли сянка върху държавното управление.

„ С трима министри не можеш да управляваш в сянка, само че „ тези трима министри демонстрират, че президентът се е договорил, уговорил с Политическа партия, да има своя „ квота “ в границите на това държавно управление, с тези трима министри “, разяснява Славкова.

Според нея ГЕРБ ще бъдат остра съпротива.

„ В Народното събрание сигурно ще имаме мощна коалиция с 4 партии и мощна съпротива, даже в лицето на „ Възраждане “.

Евелина Славкова е на мнение, че „ никога „ Възраждане “ не би трябвало да се подценява “:

„ Имат значително последователи в България, изключително когато приказваме за ваксини. Те имат тематики, които другите политически обединения нямат и те ще продължат да ги показват пред своя електорат, с цел да запазят своя облик. Костадин Костадинов има политически опит, той не е инцидентно попаднал човек в Народното събрание “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР