Това симпатично и функционално устройство за въздушна фотография се побира

...
Това симпатично и функционално устройство за въздушна фотография се побира
Коментари Харесай

GoolRC T37 Mini – сгъваем мини дрон на цена без аналог на пазара

Това симпатично и функционално устройство за въздушна снимка се побира на дланта на ръката и коства по-малко от 12 евро

Сгъваемият дрон GoolRC T37 Mini е толкоз дребен, че се побира на длан

Цените на потребителските дронове в последно време паднаха до мечтаните равнища за всеки почитател на тези относително нови хай-тек джаджи. В предпразничния сезон в онлайн магазините могат да се открият в действителност невероятни оферти.

Сгъваемият мини дрон GoolRC T37 Mini , да вземем за пример, се предлага сега на цена от единствено 11,42 евро . Това симпатично и функционално устройство за въздушна снимка се побира на длан и е налично в онлайн магазина Tomtop , който заяви, че го доставя за купувачите у нас от склад във Англия. На тази „ флаш “ цена са налични лимитирани бройки.

Дронът се ръководи елементарно и занимателно благодарение на мобилно приложение

Моделът надгражда известния T37, има по-малък размер и по-развити благоприятни условия. Миниатюрният квадрокоптер е оборудван с нова 720P HD камера за снимане и предаване в действително време през Wi-Fi връзка на ясни видео изображения и фотоси на разстояние до 40 метра от потребителя, който го ръководи с мобилно приложение. Дронът е подобаващ както за фотоси на открито, по този начин и вътре в пространствата, включително за селфи.

Нещо повече, специфичен режим в приложението прави фотосите и видеото доста по-красиви. GoolRC T37 Mini включва също функционалност за 3D каскади, които покачват на макс потребителското преживяване. Можете да контролирате устройството елементарно посредством наклоняване на смарт телефона, да излетява и каца с един бутон, да го задържате на закрепена позиция и така нататък

Модулната батерия се заменя елементарно за непрестанно преживяване с дрона

Дронът има сгъваем дизайн за по-удобно носене, а тежестта му е единствено 57,5 грама. С едно зареждане на батерията 3,7V/400mAh може до лети 6-7 минути устойчиво, поддържан от 6-осов жироскоп. Батерията е модулна и може елементарно да се заменя, тъй че да не чакате всякога до момента в който се зареди – в комплекта са включени две спомагателни акумулатори, както и четири аварийни витла.

Можете да купите мини квадрокоптера тук: GoolRC T37 Mini – на цена от 11,42 евро , доставян от склад на Tomtop във Англия.

Дронът VISUO XS809W предава видео в действително време през безжична Wi-Fi връзка

Още един забавен дрон на преференциална цена в същия онлайн магазин е VISUO XS809W – за 20,17 евро ще получите устройство със сгъваем дизайн и огромен набор от функционалности. Оборудван с камера 0,3MP и 6-осов жироскоп, дронът предава видео в действително време през безжична Wi-Fi връзка, като се ръководи отдалечено благодарение на трансмитер и мобилно приложение, включително наклона на камерата за разнообразни гледки.

В сгънато положение VISUO XS809W придобива стилен тип за комфортно носене

Батерията на този дрон е литиево-полимерна 3,7V/900mAh и обезпечава полет в продължение на 10 минути. Налични са благоприятни условия за 3D каскади, контролиране на скоростта, функционалност за завръщане на дрона с натискане на един бутон и други Моделът може да се ръководи от разстояние до 100 метра. Той е стилен и лек – тежи към 118 грама.

Можете да купите този наличен дрон тук: VISUO XS809W – на цена от 20,17 евро сега.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР