Това си е решение на г-н Борисов, коментира Пеевски изказването

...
Това си е решение на г-н Борисов, коментира Пеевски изказването
Коментари Харесай

Пеевски: Борисов като лидер на ГЕРБ може да реши кой да е министър на външните работи

Това си е решение на господин Борисов, разяснява Пеевски изявлението на водача на ГЕРБ, че ще предложат различен външен министър, в случай че от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) не се съгласят с това Мария Габриел да е министър председател и външен министър.

" По тематика " държавно управление " единствено те могат да се схващат. Нелогично е поради един министър да не се случи ротацията. Просто Политическа партия би трябвало да го преживят, че са го записали, че няма да получат този министър, тъй като не им се поставя, тъй като ГЕРБ има единствено едно министерство и това е Министерство на външните работи ", уточни Пеевски.

Ако решат, ще има ротация, в случай че не решат - няма да има ротация. Ако решат, ще има избори, което също не е проблем. Движение за права и свободи би се радвало на избори две в едно. Ние сме подготвени за избори, тъй че да ги създадем и да забележим по какъв начин ще ги подреди народът, уточни Пеевски.

Взехме да ставаме като гаджета, разяснява той и подсети, че Движение за права и свободи е част парламентарното болшинство, само че не желае да взе участие в държавното управление.

" Ние не желаем да участваме в държавното управление. В парламентарното болшинство участваме всеки ден и сме балансьора да се случват нещата ", добави Пеевски. Той бе безапелационен, че Движение за права и свободи желае България да има евроатлантическо болшинство и евроатлантическо държавно управление.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР