Това си е работа изцяло на Българския футболен съюз. Аз

...
Това си е работа изцяло на Българския футболен съюз. Аз
Коментари Харесай

Борисов: Да излезем ли с Кралев във вид на гимнастички и да кажем - каквото ни е правителството, такива и гимнастичките?

Това си е работа напълно на Българския футболен съюз. Аз съм споделил единствено, че с това управление на Българския футболен съюз страната няма да има финансови взаимоотношения. Това съобщи в Брюксел министър председателят Бойко Борисов във връзка днешното съвещание на Изпълкома на Българския футболен съюз, на което се чака да бъде гласувана оставката на Борислав Михайлов.

В който и град да отидем, ни споделят - желаеме стадион. Това са 15-20 милиона за всеки един от тях. Трябва ли страната да ги даде на нещо, което обществото не приема. Чували сте ме нееднократно и два пъти, че в случай че БФС постави 5-годишна стратегия за детско-юношеския футбол за Х милиона на година, сме подготвени да седнем и да беседваме с тях, сподели Борисов.

С това управление, съгласете се, седна да приказвам с Борислав Михайлов през днешния ден, да поема всичките му пасиви. Не желая. Футболните хора ще вършат ли конгрес, няма ли да вършат, ще избирате ли, няма ли да избирате, ще подават ли оставка, няма ли да подават, това си е персонално тяхно право. Ние в това не се бъркаме. Каквото решат – в случай че нас ни удовлетворява като бистрота, като непорочност, поддръжка на обществото, сядаме и подкрепяме детско-юношеския футбол. Не ни вкарвайте в драмата какво ще решат футболните хора. Както всяка федерация, те имат право да го решат. А ние политиците да се отъждестявавме с успехите или със загубите, и да поемаме пасивите или активите, е неправилно. Защото, като дойдат златните девойки със златните медали, ние можем да излезем с Кралев във тип на гимнастички и да кажем - каквото ни е държавното управление, такива са ни и гимнастичките. Не е вярно и би било добре и съперниците ни да се преценяват с това, уточни Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР