Това ще стимулира търсенето, но може да влоши финансовите показателиТези

...
Това ще стимулира търсенето, но може да влоши финансовите показателиТези
Коментари Харесай

Tesla се кани да продава Model 3 на лизинг

Това ще подтиква търсенето, само че може да утежни финансовите индикатори

Тези 4000 електрическия автомобил на Tesla в Сан Франциско ще отпътуват за Европа (снимка: Elon Musk / Twitter)

Tesla възнамерява да предложи на клиентите си лизингова скица за придобиване на електрически автомобили Model 3. Цената на подобен електрически автомобил сега стартира от $42 900 на американския пазар.

Според вътрешна преписка, на която се базират профилирани издания, Tesla приготвя чиновниците си за стартиране на лизингова стратегия. Възможно е програмата да започва след две седмици.

Все още обаче не е взето решение по кое време тъкмо да стартират продажбите на Model 3 на лизинг. При оповестяване на финансовите резултати за тримесечието, шефът на Tesla Илон Мъск съобщи, че компанията не е подготвена да вкара лизинг незабавно, само че увери, че услугата ще стане налична по-късно тази година.
още по тематиката
По неговите думи, лизингът е един от вероятните способи за стимулиране на търсенето на Model 3, само че, въпреки това, сходна услуга може да утежни финансовите индикатори на компанията според счетоводния стандарт за отчитане GAAP.

Междувременно, Илон Мъск разгласява в Twitter фотография на 4000 електрическия автомобил в пристанището на Сан Франциско, предопределени за доставка в Европа. Той даде обещание, че към края на 2019 година компанията ще създава 10 000 коли седмично.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР