Това ще стане с очаквания ъпдейт на софтуера за самоуправлениеОт

...
Това ще стане с очаквания ъпдейт на софтуера за самоуправлениеОт
Коментари Харесай

Tesla ще внедрява пълноценен автопилот от август 2018 г.

Това ще стане с упования ъпдейт на софтуера за самоуправление

От август 2018 година Tesla ще стартира поетапно внедряване на пълностоен автопилот в своите електрически автомобили

Шефът на Tesla Илон Мъск разкри проектите на компанията да стартира да внедрява пълноценна система за самоуправление (автопилот) в своите електрически автомобили още през август тази година.

По неговите думи, до момента автопилотът се използваше на първо място за повишение на сигурността при придвижване и маневриране. Системата обезпечава функционалности като адаптивен круиз-контрол, автоматизирано паркиране, предизвестие за заплаха и други
още по тематиката
През август т.г. американският производител на електрически автомобили ще пусне новата версия на софтуера си за автопилот – Tesla Version 9, заяви Engadget. Именно с излизане на този ъпдейт ще стартира внедряването на пълностоен автопилот в колите на компанията.

Всички електрически автомобили Tesla, включително Model 3, са оборудвани с хардуерни съставни елементи за работа със системата за самоуправление. Разбира се, внедряването на пълнофункционален автопилот ще става поетапно.

Tesla разгласи също знаково достижение в развиването на инфраструктурата си от зарядни станции. Общият брой на конфигурираните станции Supercharger е превишил 10 хиляди. Неотдавна Илон Мъск разкри и местата на бъдещите пунктове за зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР