Това ще е трети брак за британския премиерСватба в резиденция

...
Това ще е трети брак за британския премиерСватба в резиденция
Коментари Харесай

Джонсън се жени през юли догодина

Това ще е трети брак за английския министър председател
Сватба в резиденция или сафари парк

Британският министър председател Борис Джонсън ще се ожени за годеницата си Кари Саймъндс през юли следващата година, заяви в. “Сън”, базирайки се разпратени от премиера предложения до родственици и другари.

Датата, на която то следва, не е оповестена. Засега не е известно и къде ще се състои сватбата. Според някои информации тя ще е в премиерската резиденция в югоизточното британско графство Бъкингамшир, а съгласно други - в сафари парк в графство Кент, защото Саймъндс работи за благотворителна екоорганизация.

Това ще е трети брак за Джонсън (55 г.), който се сгоди за Саймъндс (33 г.) в края на 2019 година, само че пандемията ги принуди да отсрочат проектите си за женитба.

Двамата са първата неженена двойка, живяла на “Даунинг стрийт 10”. Годежът им бе публично разгласен през февруари м. година, когато бе обявено и че чакат дете. Синът им Уилфред Лори Никълъс Джонсън се роди през април 2020 година, като името Никълъс му бе обещано в чест на двама доктори, лекували премиера при престоя му в болничното заведение предходната пролет, където бе признат с COVID-19.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР