Това ще бъде седми финал в турнирите от АТP за

...
Това ще бъде седми финал в турнирите от АТP за
Коментари Харесай

Алкарас ще защитава титлата си в Умаг срещу Синер

Това ще бъде седми край в шампионатите от АТP за младия испанец. Интересно е, че в случай че той победи довечера, ще стане номер 4 в международната класация, като ще изпревари гърка Стефанос Циципас.

" Невероятно е да стигна до финала тук ", сподели след мача Алкарас, който имаше проблеми в мача, откакто контузи глезена си. " На моменти съм добре. Не изпитвам мощна болежка в този момент, дано да забележим по какъв начин ще са нещата на следващия ден заран, само че мисля, че ще съм подготвен за финала ", надява се той.

Алкарас съумя да направи в мача 6 пробива от 15 благоприятни условия, само че Дзепиери, който не беше печелил мач от това равнище преди тази седмица, отговори с четири пробива.

Мечтаният край против Яник Синер ще бъде и мач номер 100 за Алкарас в кариерата му. В другия полуфинал Синер елементарно преодоля сънародника си Франко Агаменоне с 6:1, 6:3. Това ще бъде негов първи край през този сезон и общо осми.

" Финалът ще бъде доста сложен, всичко се надяваха да бъде тъкмо подобен. Аз играх добре довечера, Карлос също играе добре. Трябва да подвигна равнището си, в случай че желая да печеля. Ще се приготвя по най-хубавия метод ", разяснява Яник Синер след успеха си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР