Това ще бъде първото съществено обновяване след като сорс кода

...
Това ще бъде първото съществено обновяване след като сорс кода
Коментари Харесай

Калкулаторът на Windows 10 ще може да показва и ...

Това ще бъде първото значително възобновяване откакто сорс кода на програмата бе оповестен в GitHub.

След като Microsoft отвори кода на своя Windows калкулатор и го разгласява в GitHub, софтуерният колос даде обещание да последователно да прибавя в приложението нови функционални благоприятни условия.  Първото изобретение ще бъде режимът за изграждане на графики на уравненията .

От над 30 подадени оферти от участниците на общността, Microsoft е избрал първата нова функционалност, която ще бъде вградена е калкулатора на Windows, да e опцията за изграждане графики на другите функционалности. Идеята е на един от разработчиците на Windows Calculator Дейвид Грохоки (Dave Grochocki). Той смята, че новата функционалност ще даде опция на учащите по-лесно да усвоят алгебрата, която е началната стъпка към по-сложните математически области и към другите науки. Според разработчика, приложенията с аналогични благоприятни условия костват скъпо, като доста постоянно за този програмен продукт би трябвало да се заплащат лицензи. С въвеждането на тази функционалност софтуерният колос ще добави опцията за изграждане графики на уравненията във тип на безвъзмездна алтернатива в калкулатора на Windows.

Интересно е, че до момента потребителите неведнъж предлагаха на Microsoft да добави тази опция. Графичният калкулатор е една от най-желаните функционалности за приложението, съгласно противоположната връзка Feedback Hub. Функционалността се създава сега, а разработчикът показа, че първоначално ще могат да се построяват графиките на линейни и квадратни уравнения, както и на експоненти.

 

kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР