Това ще бъдат първите манипулирани избори в България и аз

...
Това ще бъдат първите манипулирани избори в България и аз
Коментари Харесай

Борисов: Това ще бъдат първите манипулирани избори в България под зеления ботуш на Радев

" Това ще бъдат първите манипулирани избори в България и аз се веселя, че мъчно ви намира на картата човек, само че ние направихме доста за този район ", това съобщи експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от шуменското село Вълнари.

" Имаме депутати и министри от всички етноси. Ние толкоз доста вършим за тези райони. Вижте при вас какви учебни заведения, детски градини и пътища има. Минавал съм по пътищата с дупки, а в този момент са прелестни. Ако бяха приели Плана за възобновяване щеше да има още ", добави той.

Бившият министър председател сподели, че служебното държавно управление е ограбило Севера.

Докато Борисов приказва, се чу детски смях някъде сред аудиторията.

" Много сте шумни бе. Ще кажат, че сме поканили деца да пропагандират и ще ни треснат санкция ", пошегува се той.

" Бяхме поставили в обособена сметка пари, с цел да се довърши автомагистралата до Шумен. Когато пристигна Орешарски, банкрутираха КТБ. Българска социалистическа партия за жалост към този момент не са и конкурент. Те са първенец по банкрутиране на банки.

Когато дойдохме на власт имаше мощно икономическо развиване на страната и за 10 години с 90% увеличихме Брутният вътрешен продукт. Сега не знам по какъв начин ще се възстановим единствено след месец ръководство на служебното държавно управление ", продължи Борисов.

" Българите ще схванат кой стои зад Слави и Христо Иванов. Вие виждате по какъв начин си шушукат с Данчо Цонев. 18 или 19 страни си получиха парите от Плана за възобновяване. Тия тук вместо да се чудят какво да съсипят, да пратят проекта ", моли той.

Експремиерът прикани хората да се имунизират, тъй като не се знае дали ще могат да работят след време, а и не е несъмнено, че ваксини ще има, тъй като " не се знае какво ще ги създадат тия в този момент, дето са на власт ".

" Убеден съм, че знаете на 11 юли какво да вършиме ", сподели още Борисов.

" Много кметове ми звънят и ми споделят, че ги викат в полицията и им споделят да не вземат участие в предизборни акции. Това е зеленият ботуш на Радев и радевата народна власт. Ако не го свалим на време ще видите по-късно, Рашков и компания в този момент ръководят ", приключи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР