Това шоу е много различно от всички формати, в които

...
Това шоу е много различно от всички формати, в които
Коментари Харесай

Невена Цонева разкри защо е излязла на сцената часове, след като погреба баща си

Това шоу е доста друго от всички формати, в които съм взела участие, тъй като е загадъчно, прикрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че би трябвало да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която се скри зад каската на Булката в предаването " Маскираният артист ".

" Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката към този момент ми е прякор, викат ми " Булче ". Сраснах се с този костюм. Беше доста хубаво и това беше прекарване, а не просто присъединяване във формат за реклама ", добави още надарената певица.

Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева желае да опише нещо за огромната загуба, която е претърпяла по време на риалитито. Припомняме, че певицата загуби татко си, който умря от ковид. На финала на шоуто, откакто маската на Булката падна, Маги Халваджиян си разреши да излезе на сцената особено поради нея и да разкрие детайлности по отношение на кошмара, през който е минала изпълнителката и силата, която е демонстрирала тогава. Той ѝ благодари за професионализма.

" Не желая да разясня персоналния си живот. Ще кажа единствено, че този интервал ме научи за доста неща и ме построи тъкмо поради това. Аз се веселя, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и поради татко си ", съобщи Цонева. " Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея ария на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата ядосана, а татко ми доизпя песента ", описа тя.

" Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има път, съзнателно не го демонстрирам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли известен и с какво ", показа искрено Невена. " Много одобрявам Баба Яга. Още от началото бях уверена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, доста съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод ", безапелационна бе Цонева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР