Това се случва за първи път от неговото начало през

...
Това се случва за първи път от неговото начало през
Коментари Харесай

Отложиха филмовия фестивал в Кан

Това се случва за първи път от неговото начало през 1946 година

Филмовият фестивал в Кан Франция ще бъде отсрочен тази година. Това оповестяват уредниците на уеб страницата си. На този стадий не може да се каже тъкмо по кое време ще се организира форумът, защото не е ясно по какъв начин ще се развие пандемията с новия ковид в Европа.

Това се случва за първи път от неговото начало през 1946 година. Оптимистичните прогнози са фестивалът да се състои в края на юни.

“Солидарни сме с напъните да се ограничи COVID-19 и скърбим за жертвите ”, показват на уеб страницата си уредниците./ Нова тв

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР